Stemmen der EngelenKennis

OUDE NAAM: ELOGIUM, Intelligent.

Een engel zit in lotushouding op een kaart van de aarde. In zijn handen draagt hij het boek van wijsheid.

Symboliek: Deze engelenkaart roept je op om je kennis te vergroten. Dat kan door een cursus te volgen, of door een vorm van zelfstudie.

Deze engelenkaart gaat over lessen met een spirituele basis. De boodschap voor jou is dus om je (nog meer) te verdiepen in de onderwerpen die echt jouw diepe belangstelling hebben.

Als er bijvoorbeeld op spirituele basis een baan is in de gezondheidszorg die je graag zou willen hebben, dan is dit het moment om te kijken hoe je je kennis op dat gebied kunt uitbreiden.

Misschien twijfel je eraan of je voldoende tijd of talent hebt. Leg die zorgen in de zorgzame handen van de engelen die je beschermen.

Je wordt aangemoedigd om meer te leren. Het resultaat daarvan zal zijn dat je een grotere vervulling van levensgeluk op je pad zult vinden.

Door te blijven leren, zul je nieuwe wijsheid vergaren, meer zelfvertrouwen krijgen, nieuwe mensen ontmoeten en in inspirerende situaties terecht komen.

MEDITATIE: Deze engel toont ons dat we ons moeten inspannen om onze gaven te gebruiken. Door gebruik te maken van je kwaliteiten verruimen wij ons bewustzijn.


Klik hier om nog een Stemmen der Engelen-kaart te trekken.


Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.