Elfen Orakels

Elfen, feeën en andere mythische wezens nemen je mee op een pad naar wijsheid en inzicht over jezelf. Hieronder zie je welke elfen-orakels je op deze site kunt raadplegen.NIEUW! Magische Eenhoorns
Trek hier een kaart uit dit prachtige orakel van Doreen Virtue. Eenhoorns zijn goddelijke helpers die ons begeleiden, zodat we een gelukkiger en gezonder leven kunnen leiden. Op iedere kaart staat een schitterende afbeelding van een eenhoorn, en een boodschap die je kracht geeft.
Elfen Orakel
Het Elfen Orakel geeft je boodschappen uit het rijk van de natuurgeesten. Je zal verbluft staan over de diepe wijsheid en de roerende poezie, die verborgen ligt in de boodschappen van de elfen, de feeën en de dwergen die op deze kaarten van Tiziana Mattera staan afgebeeld.
Magische boodschap van de elfen
Elfen zijn geliefde engelen in de natuurwereld die dicht bij de aarde leven en daardoor fantastische hulpen zijn bij het helen van alledaagse problemen. Bijvoorbeeld op het gebied van relaties, gezondheid of financiën.
Wijsheid van Elfen en Feeën
Elfen staan erom bekend dat zij de krachten van de natuur belichamen, terwijl feeën de kosmische krachten symboliseren die ons omringen. Samen vormen elfen en feeën een perfecte spiegel voor de mysterieuze krachten van natuurgeesten. Gebruik dit orakel om je te focussen op je innerlijke wezen en het herontdekken van je eigen wijsheid. Op iedere orakelkaart uit dit deck staat een wijze spreuk of affirmatie die je kan helpen.
Zeemeerminnen & Dolfijnen orakel
Zeemeerminnen zijn mythische wezens die je kunnen helpen op je pad.

De schitterende afbeeldingen uit het Zeemeerminnen en Dolfijnen Orakel nemen je mee naar je onderbewustzijn. Duik in je gevoelswereld en laat je meeslepen. Creëer je hartenwensen en hef de blokkades op die je tegenhouden om je dromen te vervullen.
Horoscopen
Als je wilt weten wat jouw vooruitzichten zijn op het gebied van liefde, geld, gezondheid of geluk, kun je een kijkje nemen bij onze online horoscopen, die we in samenwerking met Mercurius Astro aanbieden. Je kunt de volgende horoscopen doen:

 • Jaarhoroscoop 2021
 • Liefdeshoroscoop 2021
 • Maandhoroscoop
 • Relatiehoroscoop
 • Geboortehoroscoop
 • Astromirakel - De Opening
 • Gratis dag horoscoop
 • Uitgebreide horoscopen

  Orakelkaarten.nl ook op Facebook
  Je vindt ons nu ook op Facebook. Via onze Facebook-pagina houden we je op de hoogte van nieuwe orakels en andere nieuwtjes die met Orakelkaarten.nl te maken hebben.

  Doe ons een plezier: like de Orakelkaarten.nl-pagina en geef het door aan je vrienden.


 • Over deze site

  Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

  We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

  Over de makers

  Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

  Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

  De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.