Onderstaande consulenten zijn voor u door Orakelkaarten.nl geselecteerd: Stappenplan voor een
goed consult


Als je van te voren je vragen opschrijft, weet je zeker dat je niets vergeet. Het kan gaan om korte eenvoudige vragen, maar ook om een complex probleem. Alles is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan vragen op het gebied van relaties, werk, spiritualiteit, liefde, geld, opvoeding, angsten enz.

Kies een consulent die bij je past. De consulenten hebben elk een eigen specialisme en beschikken over een ruime ervaring. Ieder heeft zijn of haar manier om deze gave met anderen te delen. Het is belangrijk dat je belt naar degene waarbij je een goed gevoel hebt.

Je hoeft niet het hele bandje af te luisteren als je belt. Kies optie 2 en toets direct daarna het boxnummer van de consulent van je keuze. Indien je eerst de stem wilt horen van de beschikbare consulenten, kun je kiezen voor optie 1.

Vertel kort de situatie en stel de vraag (of vragen) die je hebt. Eventueel kun je tijdens het gesprek aantekeningen maken, zodat je alles achteraf nog eens kunt nalezen.

Stel je open voor het antwoord, maar onthoud dat je altijd zelf verantwoordelijk bent voor je eigen doen en laten. Het is belangrijk dat je open staat voor een andere kijk op je situatie.
Hoe meer je open staat voor (innerlijke) verandering, hoe groter de kans is dat deze verandering daadwerkelijk plaatsvindt! Er kunnen mogelijkheden worden aangegeven voor de toekomst. Wat jij met die mogelijkheden doet, is aan jou. Jouw keuze is je eigen verantwoordelijkheid.

Bel bewust. Deze spirituele advieslijn kost 80 cent per minuut. Bel de spirituele advieslijn daarom niet wanneer je dit eigenlijk niet kan betalen. De spirituele advieslijn is bovendien niet bedoeld voor mensen die in juridische zin handelingsonbekwaam zijn.