Godinnen Orakels

In het werken met orakelkaarten speelt de universele kracht van godinnen een belangrijke rol. Hieronder zie je welke godinnen-orakels je op deze site kunt raadplegen.
Godinnen Orakel
Godinnen zijn er om jou te helpen! De godinnen in dit orakel van Doreen Virtue zijn sterk en liefdevol. Elke orakelkaart bevat een boodschap. Bijvoorbeeld over het verbeteren van de kwaliteit van je leven, je gezondheid, relaties, financien of spirituele pad. Het Godinnen Orakel bestaat uit 44 afbeeldingen van godinnen uit de Griekse, Romeinse, Keltische, Egyptische, Indiaanse, Boeddhistische en oosterse mythologie.
Godinnen Kaarten
De Godinnen kaarten zijn een instrument om te onthullen wat je eigenlijk al weet. Iedere kaart die je over een bepaalde kwestie trekt, vormt een rechtstreekse afspiegeling van wat je nu even niet kunt of wilt inzien. Het orakel geeft geen voorspellingen maar geeft advies en inzicht en kan je helpen onevenwichtigheden te herstellen en te werken aan positieve resultaten.
De kracht van de godinnen
De Kracht van de Godinnen is een orakel dat toegankelijke en opbeurende spirituele eerste hulp biedt. Iedere kaart in dit orakeldeck bevat een schitterende afbeelding van een krachtige vrouw en een hartverwarmende affirmatie. Dit orakel kan je opvrolijken in moeilijke situaties. Het kan je inspireren en rust geven en helpen als je je teneergeslagen voelt.
Het Goddelijk Pad
Er is een weldadige kracht van energie beschikbaar om je te leiden over het Goddelijk Pad in je leven. Als je jezelf openstelt voor de invloed ervan, zullen de boodschappen die je krijgt je wijzen in de juiste richting. Het Goddelijk Pad is een praktische manier om te werken met goddelijke energie.
Opgestegen Meesters
Dit orakeldeck bevat prachtige afbeeldingen van mannelijke en vrouwelijke goden uit vele culturen. De Opgestegen Meesters kunnen je helpen de moed te verzamelen om belangrijke veranderingen in je leven door te voeren. Iedere kaart bevat een positieve, nauwkeurige en affirmatieve boodschap voor jou.
Horoscopen
Als je wilt weten wat jouw vooruitzichten zijn op het gebied van liefde, geld, gezondheid of geluk, kun je een kijkje nemen bij onze online horoscopen, die we in samenwerking met Mercurius Astro aanbieden. Je kunt de volgende horoscopen doen:

 • Jaarhoroscoop 2021
 • Liefdeshoroscoop 2021
 • Maandhoroscoop
 • Relatiehoroscoop
 • Geboortehoroscoop
 • Astromirakel - De Opening
 • Gratis dag horoscoop
 • Uitgebreide horoscopen

  Orakelkaarten.nl ook op Facebook
  Je vindt ons nu ook op Facebook. Via onze Facebook-pagina houden we je op de hoogte van nieuwe orakels en andere nieuwtjes die met Orakelkaarten.nl te maken hebben.

  Doe ons een plezier: like de Orakelkaarten.nl-pagina en geef het door aan je vrienden.


 • Over deze site

  Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

  We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

  Over de makers

  Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

  Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

  De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.