Bron van Wijsheid - De Uitvinder


Ideeen hangen als in een galerie van gestolen kunstwerken.
Ik imiteer niet.
Ik ben de schepper.

Het uitvinder-archetype is het superieure wezen dat van de sterren komt, de waanzinnige wetenschapper, de tijdreiziger die uit de toekomst is teruggekeerd om onderdeel te worden van onze collectieve psyche. De verschijning van deze kaart vertegenwoordigt een vreemde vooruitgang.

Hij gaat over originele ideeën en ongebruikelijke vormen van intelligentie en hij adviseert u dingen vanuit een nieuw standpunt te bekijken.

Als u deze kaart trekt, kan het zijn dat u op het punt staat iets te doen dat nog nooit eerder is gedaan. Hij voorspelt een verbazingwekkende nieuwe weg, methode, theorie of ideologie. Hij duidt ook op een nieuwe levenservaring. Hij kan verwijzen naar een persoon met een bepaalde genialiteit in zijn ziel, iemand die vreemd overkomt op anderen maan ons allemaal iets bijzonders meegeeft.

Wanneer deze kaart verschijnt, bestaat de behoefte aan iets unieks. Er kan een onverwachte of geniale oplossing voor uw probleem in aantocht zijn. Misschien is hiervoor een geloofsverandering nodig die leidt tot een verrassend resultaat.

Als uw vraag gaat over het vinden van werk of weer gezond worden, zal het antwoord positief zijn. De gebeurtenissen verlopen echter niet op de gebruikelijke wijze en de uitkomst zal anders zijn dan u had verwacht.

Belangrijkste steekwoorden:
originaliteit - avant garde - pionieren in uw werkgebied - nieuwe systemen bouwen - experimenteren - excentriciteit


Klik hier om nog een kaart te trekken uit de Bron van Wijsheid.


Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.