Heksen Orakel - VeerVeer - Vrijheid

Bij veel heksen vind je op hun altaar een of meerdere veren. Veren symboliseren daarbij het element lucht. Voor heksen staan veren ook symbool voor geestelijke vrijheid.

Geestelijke vrijheid is binnen de moderne hekserij een belangrijk onderdeel. Een van de peilers van hekserij is dat je alles kunt doen wat je wilt, zolang je daarbij geen schade veroorzaakt.

Die les is precies wat deze kaart je wil vertellen. Je hebt misschien het gevoel dat je vast zit in de routine en de sleur van het dagelijks leven met kinderen, huishouden en werk. Het trekken van deze kaart is een aanmoediging om je niet door die schijnbare beperking te laten misleiden.

Dagelijkse routine of niet: je bent vrij. Werkelijk vrij. Je hebt in tijd misschien niet ieder moment de mogelijkheid om te doen wat je het liefste zou doen, maar je geest mag alle kanten uitwaaien.

Deze kaart roept je op om je geest, je spirit, te laten fladderen en je niet te laren beperken door negatieve gedachten die je stilletjes influisteren dat iets niet kan, of niet hoort of niet behoorlijk is.

Alles kan! Alles mag! Geniet van de vrijheid die je jezelf kunt geven en bedenk: vrijheid geeft lucht. Lucht geeft ruimte waarin nieuwe dingen kunnen ontkiemen en tot bloei kunnen komen.

Je mag deze kaart dan ook opvatten als een signaal dat er positieve ontwikkelingen in je leven op komst zijn. Je ziet dat je op de goede weg bent wanneer je de komende tijd veren op je pad tegenkomt.Klik hier om nog een kaart te trekken uit het Heksen Orakel.


Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.