Heksen Orakel - UilUil - Geheimen

Uilen zijn magische dieren die wereldwijd worden vereerd vanwege hun kennis en wijsheid. Uilen zijn al eeuwenlang een vaste metgezel van heksen. En dat is niet voor niets.

Binnen de hekserij heeft een uil zowel een lichte als een donkere kant. De duistere kant van de magie uit de hekserij en de uil als symbool voor de nacht passen goed bij elkaar. Tegelijkertijd is er veel overeenkomst tussen de mystieke wijsheid van heksen en de wijsheid waar de uil symbool voor staat.

Die lichte en donkere kant van de uil zit ook in de betekenis van deze kaart. Een uil is een wezen van wijsheid, want hij kan dingen zien en horen die anderen ontgaan. Een uil helpt de waarheid te kennen die niet voor iedereen zichtbaar is.

Deze kaart vertelt je dat je goed in staat bent om de dingen te zien die anderen het liefst niet in het openbaar willen toegeven. Je hebt een goed gevoel om dat wat iemand anders voor zichzelf wil houden, toch te zien.

Het wijze aspect van de uil zegt je dat je met zorg moet omgaan met de kennis die je hebt.

De donkere kant van deze kaart die mogelijk van toepassing is, is dat jij rondloopt met geheimen. Natuurlijk heb je geheimen. Ieder mens heeft geheimen. De een heeft alleen grotere geheimen dan de ander.

De gedachten, ervaringen, dromen en wensen die je voor jezelf houdt vertegenwoordigen een essentieel onderdeel van wie je bent. Deze kaart wijst je erop dat je jezelf af kunt vragen of de wijze waarop je met je eigen geheimen omgaat is zoals jij wilt dat er met jou wordt omgegaan door anderen.

Een bekende heksenwijsheid luidt dat je terugkrijgt in drievoud wat je zelf aan anderen geeft. Ga bij jezelf na of het je dat waard is.Klik hier om nog een kaart te trekken uit het Heksen Orakel.


Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.