Heksen Orakel - KetelKetel - Afwachten

Wachten, wachten, wachten. Dit is niet het juiste moment. Je zult geduld moeten hebben en afwachten hoe de zaken zich in de nabije toekomst zullen ontwikkelen. Dat is de belangrijkste boodschap die deze kaart je wil meegeven.

Een heksenketel is in ons dagelijkse taalgebruik een synoniem voor chaos en drukte. Maar binnen de hekserij wordt een heksenketel gezien als een baarmoeder. Of specifiek: de baarmoeder van de Keltische heksengodin Ceridwen.

Een heksenketel is van oudsher een driepotige kookpot waar boven een open vuur in gekookt werd. Hoewel de heksenketel dankzij de zegeningen van de moderne wereld in onbruik is geraakt, gebruiken moderne heksen deze ketels nog altijd voor bijvoorbeeld rituelen.

De baarmoeder-symboliek die binnen de hekserij wordt meegegeven aan een heksenketel betekent voor jou vooral dat je nu niet moet handelen. Net zoals een moeder moet wachten tot de vrucht in haar baarmoeder na negen maanden volgroeid is, zo moet jij op dit moment ook wachten.

Het kan zijn dat je een besluit wilt nemen of een beslissing wilt doordrukken. Deze kaart vertelt je echter dat je daar beter nog even mee kunt wachten.

Net zoals een baarmoeder na negen maanden via weeën laat weten dat het juiste moment daar is, zo mag jij verwachten dat je een duidelijk signaal krijgt wanneer het moment om te handelen is aangebroken.Klik hier om nog een kaart te trekken uit het Heksen Orakel.


Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.