Heksen Orakel - KatKat - Voorgevoel

Katten worden al sinds de tijd van de oude Egyptenaren gezien als vertegenwoordigers van het occulte. Het is dus geen wonder dat katten en heksen al eeuwenlang onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Beiden vertegenwoordigen ze mystiek, zelfstandigheid, slimheid en wijsheid.

Katten staan er om bekend dat ze, beter dan veel mensen, vooraf dingen kunnen aanvoelen. Ook van veel mensen die actief zijn binnen de hekserij wordt gezegd dat zij een goed ontwikkeld voorgevoel hebben. Mede om die reden zijn katten en heksen ook zo'n logische combinatie.

Je kunt in het trekken van deze kaart een bevestiging zien dat jouw voorgevoel klopt ten aanzien van een kwestie waar je mee rondloopt. Honderd procent garantie dat het ook werkelijk zo zal lopen heb je natuurlijk niet. De toekomst staat niet vast, en je weet vooraf nooit precies welke verrassingen het universum nog op je pad strooit.

Maar al met al mag je erop vertrouwen dat de zaken misschien niet op het punt, maar in ieder geval wel in de richting lopen zoals je dat voorspelt.

Je kunt in deze kaart ook een aanmoediging zien om wat meer te geloven in je eigen kleine stemmetje diep in je. Het is eenvoudig om dt kleine stemmetje te overstemmen met rationele gedachten en argumenten. Deze kaart zegt je echter dat je buikgevoel misschien wat minder duidelijk hoorbaar is, maar dat je voorgevoel het wel waard is om goed naar te luisteren.Klik hier om nog een kaart te trekken uit het Heksen Orakel.


Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.