Goden Orakel - Herne

Voortekenen
Herne is een god uit het paganisme die bekend staat als 'heer van het woud' en god van de wilde jacht. Het is een god die geassocieerd wordt met dierlijke instincten, zoals gevaar aanvoelen voordat er werkelijk sprake is van dreiging.

De duiding van deze kaart is dat jij als geen ander in staat bent om voortekenen te zien. Deze kaart wijst je erop dat je mag vertrouwen op je eigen intuitie. Je kunt in het trekken van deze kaart een aansporing zien om minder aan je eigen oordeel te twijfelen en meer te vertrouwen op je kleine stemmetje.
Wanneer je je onzeker voelt, ga dan op zoek naar het kleine stemmetje diep binnen in. Als je goed luistert zul je merken dat dat stemmetje veel minder onzeker is dan de gedachten in je hoofd.

Deze kaart is ook een bevestiging dat je op de juiste weg bent. Instinctief doe je precies datgene dat goed voor je is. Blijf doen wat je nu ook al doet, want je bent op de goede weg. Mocht je een gevoel van twijfel hebben; vraag dan de hulp van het universum. Er is niets mis mee om te vragen om signalen en boodschappen van het goddelijke.

Mediteren kan je helpen om dichter bij jezelf te komen, en om makkelijker de subtiele boodschappen op te vangen die het universum naar je toestuurt.


Klik hier om nog een Godinnen-kaart te trekken.

Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.