Heksen Orakel - BoomBoom - Aarden

Hekserij is een natuurreligie dus vanzelfsprekend spelen bomen daarin een belangrijke rol. Voor heksen vormen bomen de verbinding tussen de aarde en het goddelijke. Bomen zijn als het ware de brug die de verbinding vormt.

Bomen zijn ook de belichaming van de heksenwijsheid "zo boven, zo beneden". Als je naar een boom kijkt, zie je maar de helft. De wortels van een boom vormen ondergronds de andere helft.

Lichaam en geest vormen ook twee helften waarvan er maar eentje zichtbaar is. Wanneer je deze kaart getrokken hebt, dan kun je dat opvatten als een uitnodiging om lichaam en geest weer samen te brengen.

Het is misschien prettig om te 'zweven', maar deze kaart roept je op om jezelf wat meer te aarden. Wanneer je het contact met de aarde bent kwijtgeraakt, kan dat leiden tot verwarring, doelloosheid en een gebrek aan concentratie.

Door te aarden geef je jezelf een solide basis waarmee je weer met beide benen op de grond staat. Dat is nodig om overeind te blijven en je niet te laten meevoeren door de soms heftige emoties waarmee je te maken hebt in je leven.

Buiten wandelen, het liefst op blote voeten als dat kan, is een goede manier om weer meer in contact te komen met de aarde. Af en toe flink stampen helpt ook om je energie meer in je voeten te krijgen.Klik hier om nog een kaart te trekken uit het Heksen Orakel.


Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.