Home EngelenorakelsGodinnenorakels Elfenorakels Tarotweb.nl Astro-wereld.nl Webshop
Godinnen kaarten

De Godinnen kaarten zijn een instrument om te onthullen wat je eigenlijk al weet.

Iedere kaart die je over een bepaalde kwestie trekt, vormt een rechtstreekse afspiegeling van wat je nu even niet kunt of wilt inzien.

Het orakel geeft geen voorspellingen maar geeft advies en inzicht en kan je helpen onevenwichtigheden te herstellen en te werken aan positieve resultaten.


Reiki inzichtkaarten:
Trek je dagkaart

De Reiki Inzicht Kaarten op onze zustersite Alles-over-reiki.nl zijn kaarten die je inzicht kunnen geven in kwesties die je kunnen helpen bij je pad van groei en bewustwording. Iedere Reiki inzichtkaart geeft je een korte spirituele wijsheid, een aanmoediging of een stelling die je kunt gebruiken om te helen.

Klik op de kaart hieronder voor jouw kaart van de dag.
 
godinnenorakels


Kracht van de Godinnen

De Kracht van de Godinnen is een orakel dat toegankelijke en opbeurende spirituele eerste hulp biedt.

Iedere kaart in dit orakeldeck bevat een schitterende afbeelding van een krachtige vrouw en een hartverwarmende affirmatie.

Dit orakel kan je opvrolijken in moeilijke situaties. Het kan je inspireren en rust geven en helpen als je je teneergeslagen voelt.


  Geschenk van de Godinnen

Het Geschenk van de godinnen bestaat uit 36 verschillende affirmatiekaarten die je kunnen helpen om negatieve gevoelens tegen te gaan. De kaarten werden ontworpen door Amy Zerner en Monte Farber, die verschillende spirituele boeken schreven en enkele godinnenorakels ontwierpen.

Negatieve gedachten ("Ik kan het niet", "Ik ben te dik", "Ik faal") nestelen zich in je onderbewustzijn, waardoor ze een self-fulfilling prophecy worden.

De 36 positieve affirmaties van deze godinnenkaarten zijn een krachtig ritueel om je te helpen negatieve gedachten om te vormen in positieve gedachten.


Opgestegen Meesters

De Opgestegen Meesters zijn sterke gidsen, die je kunnen helpen in moeilijke situaties waar je mee rondloopt. Ze kunnen je helpen de moed te verzamelen om belangrijke veranderingen in je leven door te voeren.

Op elke kaart vind je een prachtige afbeelding van een opgestegen meester, en een positieve boodschap of antwoord voor jou.


Copyright - Privacybeleid