Home EngelenorakelsGodinnenorakels Elfenorakels Tarotweb.nl Astro-wereld.nl Webshop


Nieuw online orakel:
Engelen Tarot


Positief, liefdevol en zachtaardig. Dat zijn de belangrijkste steekwoorden bij de Engelen tarot van Doreen Virtue.

De Engelen Tarot kent een opzet die een beetje afwijkt van de normale tarot. Zo is aan iedere kaart in de Grote Arcana een aartsengel toegewezen. Daarnaast hebben een aantal kaarten in de Grote Arcana een andere naam gekregen. De Dood heet hier bijvoorbeeld 'Loslaten'. De kaarten in de Kleine Arcana zijn gegroepeerd rondom de vier elementen: aarde, lucht, water en vuur.


Stemmen der Engelen

Welke wijsheid hebben de engelen jou vandaag te geven? De Stemmen van de Engelen helpen je op je levenspad en geven je antwoord op vele levensvragen.

De prachtige afbeeldingen en liefdevolle woorden van dit engelenorakel wijzen je een betrouwbare weg om boodschappen van het universum te ontvangen.


Een Schare Engelen

We nodigen je uit om gebruik te maken van 'Een Schare Engelen'. Dit nieuwe online engelendeck kan je helpen om je heelheid te bevorderen en je levenspad te verrijken door deuren te openen naar de weg van liefde en licht.
 
Engelenorakels


Angel Blessings

De Angel Blessings van de Amerikaanse Kimberly Marooney zijn een krachtige handreiking die je helpen bij de weg die ons hart moet afleggen om het spirituele huis te bereiken. Met deze kaarten bent je in staat een vloeiende, helende en liefdevolle relatie met het engelenrijk aan te gaan.
Grote Aartsengel kaarten

De Grote Aartsengel Orakelkaarten werden ontworpen door Ulrike Hinrichs. De symboliek van de kaarten is diepgaand, uiterst doeltreffend en direct toepasbaar bij diverse vraagstukken en problemen.
De Grote Aartsengelkaarten schenken kracht en inzicht en zijn liefderijke en lichtvolle gidsen in ons jachtige bestaan.Wie is Doreen Virtue?
Een paar van de engelenorakels op deze site zijn ontworpen door Doreen Virtue. Zij is een Amerikaanse spiritueel psycholoog. Ze werkt met engelen in haar boeken en haar workshops. Ze heeft psychologie gestudeerd en heeft verschillende psychologische klinieken opgericht, die zijn gespecialiseerd in vrouwenzaken. Hier lees je meer over haar.

Linktip: Puber-Wijzer
Het opvoeden van pubers is lang niet altijd even gemakkelijk. Als ouder loop je regelmatig aan tegen de nukken en grillen van je kind. Bij Puber-Wijzer vind je tips en advies die je kunnen helpen bij de opvoeding van die prachtige, lieve en soms onhandelbare puber.


  Boodschap van de engelen

Welke boodschap hebben de engelen jou vandaag te geven? Ontspan je, adem diep en neem een vraag in gedachten. Concentreer je en trek vervolgens een Engelen Orakelkaart op deze pagina.


Trek een Engelen dagkaartje

Helder, liefdevol en speels. Dat zijn de prachtige tekeningen uit deze engelenkaarten. Iedere tekening is voorzien van een krachtige boodschap. De kaarten lenen zich erg goed om iedere dag een engelenkaartje te trekken.

Nieuwe site!

Misschien herken je de volgende zaken: onrust, moeilijk kunnen ontspannen, snel geirriteerd, een druk op je en vooral erg moe. Dat kan duiden op stress en wanneer het een chronisch karakter heeft ben je op weg naar een burn-out.De rol van engelen

Doreen Virtue is een bekende ontwerpster van engelenkaarten. Doreen heeft sinds 1996 wereldwijd duizenden mensen geleerd hoe te werken met de engelentherapie. In dit artikel legt Doreen Virtue uit wat de rol van God, Engelen en Heiligen is in haar eigen leven.

Copyright - Privacybeleid