Home Inspirerende tekstenSpirituele artikelen Consulenten Maankalender Wallpapers E-Cards Linktips Webshop


Links   links   links   links   links
Op deze pagina's vind je links naar andere spirituele websites. Deels zijn dat andere websites die zich met de orakels bezighouden. Deels zijn het sites die zich richten op de tarot. Maar ze hebben met elkaar gemeen dat ze een bezoekje meer dan waard zijn.

CatherinaWeb

CatherinaWeb is al jarenlang een toonaangevende spirituele website die veel te bieden heeft voor mensen die geinteresseerd zijn in horoscopen, kaartleggingen, astrologie en de tarot.

Naast het doen van leggingen biedt CatherinaWeb achtergrondinformatie en vind je hier een overzicht met voorbeelden van tientallen verschillende tarotdecks. De site kent ook een Tarot-forum.


Zebo Redondo

Zebo Redondo is niet zo'n bekende tarotsite, maar wel een website met potentie. Zebo biedt verschillende tarotleggingen die je voor het overgrote deel gratis kunt uitvoeren. Bovendien kun je bij de meeste van deze leggingen kiezen uit vijf verschillende tarotdecks.

Een beetje storend is wel dat bij de Crowley-tarot dezelfde betekenis aan de kaarten wordt gegeven als bij de gebruikelijke Rider-Waite Tarot. De Crowley-tarot kent toch echt een andere (complexere en meer occulte) symboliek als de Rider-Waite. Deze twee decks op een hoop gooien staat gelijk aan Nederlands en Duits verklaren tot dezelfde taal.


Kaartleggingen.nl

Kaartleggingen.nl is een uitgebreide website waar je vanuit diverse decks een kaart kunt trekken. De site biedt zowel betaalde als onbetaalde leggingen aan, maar de nadruk ligt bij (uitgebreide) betaalde leggingen. Betalen kan via je telefoon.


Ook leuk:
Geesten Oproepen - De website van schrijfster en kaartlegster Nathalie Kriek.

Numerologie-online - Meer uitleg over de betekenis van je dromen.

Droomwoordenboek - Numerologie, huisnumerologie en achtergronden over de leer der getallen.

144 sterrenbeelden - De westerse astrologie gecombineerd met de Chinese astrologie.

  Tarotweb
Tarotweb is onze eigen tarot-website. Naast de traditionele tarotdecks, heeft Tarotweb ook een aantal bijzondere decks die je kunt gebruiken om gratis online een legging te doen. Ook de befaamde Mme Lenormandkaarten vind je hier. Daarnaast biedt de site uitgebreide achtergrondinformatie over de geschiedenis van de tarot.


Engelenorakel.nl
Onderdeel van Orakelkaarten.nl vormt de website Engelenorakel.nl. Je kunt hier (gratis) verschillende engelenorakels raadplegen, waaronder de populaire engelenkaarten van de Amerikaanse schrijfster Doreen Virtue.


Elfenorakel.nl
Ook Elfenorakel.nl is een zusterwebsite van Orakelkaarten.nl. Ook hier kun je verschillende orakels raadplegen, waaronder de Magische Eenhoorns, Mogische Boodschappen van de Elfen en het Zeemeerminnen & Dolfijnen Orakel. Allemaal gratis. Dat spreekt.


Tarot.nl

Uitgeverij Koppenhol is in Nederland de uitgever op het gebied van spirituele kaarten. Op internet beheren zij de webwinkel Tarot.nl waar je tientallen tarotdecks online kunt bestellen.

Koppenhol heeft bovendien een uitgebreide collectie boeken die je kunnen helpen de betekenis van de kaarten nog beter te kunnen duiden.


Aeclectic

In de VS is Aeclectic een van de grootste spirituele websites. De site richt zich met name op de tarot, maar je vindt er ook een overzicht van heel veel andere orakel-decks. Hoewel je bij Aeclectic feitelijk geen online leggingen kunt doen, biedt de website een stortvloed aan informatie over de verschillende spirituele kaartendecks, met een nadruk op tarotdecks. Als je ervan houdt om te bladeren tussen tientallen verschillende decks, dan is Aeclectic de site waar je zeker een bezoekje aan moet brengen.