Wicca TarotMunten Acht

Munten Acht toont een kaart met daarop een man die sterren uit de lucht lijkt te plukken.

De kaart belooft goede resultaten. Het gaat misschien wat minder snel dan je zou willen, maar je hebt plezier in wat je doet en je komt waar je wezen wilt. Tot op zekere hoogte kan deze kaart ook staan voor 'beginnersgeluk'.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Munten Acht een 'beginkaart'. Het kan zijn dat je aan het begin van een nieuwe verbintenis staat, maar natuurlijk is het ook mogelijk dat je nieuwe ervaringen opdoet in een bestaande relatie. Hoe dan ook: je bent je in de liefde aan het 'verrijken'.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je nieuwe taken krijgt. Het kan zelfs zijn dat je een nieuwe baan krijgt. Munten Acht kan er ook op duiden dat je 'leergeld' moet betalen.

Bewustzijn
Op het niveau van je bewustzijn betekent Munten Acht dat je letterlijk of figuurlijk weer plaatsneemt in de schoolbanken. De kaart geeft aan dat je in een leerfase zit waarin je te maken krijgt met nieuwe kennisgebieden in de 'levensschool'. Dit is een stimulerende en verrijkende ervaring.Klik hier om nog een kaart te trekken uit de Wicca Tarot.


Meer tarotleggingen:
Meer tarotleggingen vind je op onze zuster-site Tarotweb. Op Tarotweb vind je een uitgebreide collectie tarotleggingen die je gratis online kunt doen. Trek bijvoorbeeld een Tarotkaart van de dag, raadpleeg de Tarot van de Liefde of doe een Blinde Vlek Legging.

Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.