Wicca TarotMunten Zeven

Munten Zeven symboliseert geduld en gestage groei. De kaart leert je dat je geduld moet hebben in een bepaalde kwestie. Geef het de tijd om te groeien.

Zolang je je ongeduld weet in te tomen zorg je ervoor dat alles goed komt zonder dat het door haast negatief beinvloed wordt. Denk aan het spreekwoord: geduld is een schone zaak.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Munten Zeven ook een kaart die staat voor een langzame gestage groei. In een nieuwe relatie waarschuwt deze kaart je ervoor niets te overhaasten. Pril geluk is teer en kwetsbaar. Net als een plantje gedijt het het beste op het moment dat je het de kans geeft om zelf langzaam te groeien.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je langzaam, maar gestaag, werkt aan groei. Stel je dus niet in op snel resultaat, want dat zit er niet in. Maar wanneer je voldoende geduld hebt, kun je over enige tijd rekenen op een goede beloning.

Bewustzijn
Ten aanzien van je bewustzijn geeft de kaart aan dat je aan een periode van rijpen bent begonnen. In die periode groeien langzaam maar gestaag nieuwe inzichten en ideeen. De kaart adviseert je om geen overhaaste beslissingen te nemen, maar de tijd te nemen die nodig is om nieuwe gedachten tot ontwikkeling te laten komen.Klik hier om nog een kaart te trekken uit de Wicca Tarot.


Meer tarotleggingen:
Meer tarotleggingen vind je op onze zuster-site Tarotweb. Op Tarotweb vind je een uitgebreide collectie tarotleggingen die je gratis online kunt doen. Trek bijvoorbeeld een Tarotkaart van de dag, raadpleeg de Tarot van de Liefde of doe een Blinde Vlek Legging.

Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.