Wicca TarotStaven Wijze Man

Staven Wijze Man vertegenwoordigt de mannelijke kracht van het element vuur. Deze kaart is het symbool van zelfvertrouwen, macht en grootsheid.

Het vertrouwen in je eigen kunnen is groot. En terecht. Maar pas op: ga niet naast je schoenen lopen van verwaandheid. Een groot ego past niet bij werkelijke grootsheid.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is deze kaart een symbool voor warmte en betrokkenheid bij de mensen van wie je houdt. Je voelt je nabij en bent in staat werkelijk en zonder enige vorm van eigenbelang te helpen. Helpen op basis van totale gelijkwaardigheid. Dat spreekt.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je doelbewust en overtuigt je eigen koers vaart. deze kaart duidt op organisatietalent en staat voor dynamiek, betrokkenheid en lef. Maar kijk uit dat je de realiteit niet uit het oog verliest. Niemand houdt van drukdoenerij zonder dat daar een reden voor is.

Bewustzijn
In relatie tot je bewustzijn wijst deze kaart op een rijpingsproces dat verband houdt met de verruiming van je horizon en het zoeken naar wijsheid. Het gaat daarbij vooral om de ontwikkeling van je wilskracht en je morele overtuigingen.

De werkelijkheid is een grote arena waarin we onze idealen tot uitdrukking moeten brengen en onze wil laten gelden. De kaart wijst dan ook op een periode waarin je morele waarden en (religieuze) overtuigingen groeien en van invloed zijn op je gedrag.Klik hier om nog een kaart te trekken uit de Wicca Tarot.


Meer tarotleggingen:
Meer tarotleggingen vind je op onze zuster-site Tarotweb. Op Tarotweb vind je een uitgebreide collectie tarotleggingen die je gratis online kunt doen. Trek bijvoorbeeld een Tarotkaart van de dag, raadpleeg de Tarot van de Liefde of doe een Blinde Vlek Legging.

Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.