Wicca TarotStaven Negen

Staven Negen is een kaart die duidt op verlies. Je hebt ergens voor gestreden en je hebt niet gekregen wat je graag wilde.

Sterker nog: het lijkt erop dat je gestraft bent voor de strijd die je gevoerd hebt.

Als je deze kaart getrokken hebt, dan kan dat een waarschuwing voor je betekenen om niet alles op alles te zetten in een bepaalde kwestie zonder een duimbreed toe te geven. Als je niet bereid bent om compromissen te sluiten, dan kan dat ertoe leiden dat je aan het eind helemaal met lege handen staat.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Staven Negen een kaart die erop wijst dat je bang bent dat je gekwetst wordt door je partner. Is er een kaper op de kust? Ben je bang dat je niet op waarde geschat wordt?

Je trekt een pantser op om te voorkomen dat je geraakt wordt. Dat pantser kan je beschermen, maar besef heel goed dat het pantser er tegelijkertijd voor zorgt dat je je hebt afgesloten voor de liefde. Is dat wat je werkelijk wilt?

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je je bedreigd voelt. En wellicht niet ten onrechte. Het kan zijn dat iemand een openstaande rekening met je vereffent of dat er op een andere manier iets rechtgezet wordt. Kijk eerlijk naar jezelf en zie ook je eigen fouten in. Dat is de enige manier om verder te komen en deze periode met zo min mogelijk pijn en schade te overleven.

Bewustzijn
Op het niveau van je bewustzijn heeft deze kaart als belangrijkste strekking dat je een afwerende houding aanneemt ten aanzien van ervaringen waardoor je anders tegen dingen aan kunt gaan kijken. Je hebt de neiging om vast te houden aan je eigen waarheden en staat niet open voor nieuwe inzichten. Staven Negen roept je op om te proberen open en ontvankelijk te kijken naar de dingen die je meemaakt.Klik hier om nog een kaart te trekken uit de Wicca Tarot.


Meer tarotleggingen:
Meer tarotleggingen vind je op onze zuster-site Tarotweb. Op Tarotweb vind je een uitgebreide collectie tarotleggingen die je gratis online kunt doen. Trek bijvoorbeeld een Tarotkaart van de dag, raadpleeg de Tarot van de Liefde of doe een Blinde Vlek Legging.

Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.