Stemmen der EngelenDe Sleutel

OUDE NAAM: CLAVUS, Hemelsleutel.

Twee engelen in het wit staan in de lucht met een grote gouden sleutel.

Symboliek: Een sleutel heb je nodig om ergens binnen te kunnen komen, en dat is precies wat deze engelenkaart jou wil zeggen.

Jij hebt de sleutel in handen waarmee je binnen kunt dringen met betrekking tot een bepaalde kwestie. De instrumenten die je nodig hebt om tot een oplossing te komen heb je al in handen.

Maar let op: deze engelenkaart heeft ook nog een andere betekenis die minder positief is. Een sleutel kun je gebruiken om ergens binnen te komen, maar een sleutel wordt ook gebruikt om dingen buiten te sluiten.

Deze kaart waarschuwt je dat je niet kunt verwachten dat anderen (makkelijk) tot je doordringen wanneer jij 'op slot' zit.

Met een open hart en een open geest stel je anderen in staat om jou te bereiken. De engelen roepen je op om je angst voor pijn, afwijzing en verdriet los te laten en erop te vertrouwen dat je open houding je meer geeft dan dat het je beschadigt.

MEDITATIE: Traditioneel opent de sleutel de poorten van zowel de hemel als de hel. De sleutel opent de deuren der kennis.


Klik hier om nog een Stemmen der Engelen-kaart te trekken.


Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.