Stemmen der EngelenHet Geschenk

OUDE NAAM: ZABDIAL, Geschenk van God

Een engel gekleed in het paars loopt met uitgespreide vleugels over witte wolken. Hij houdt een open kistje vast van waaruit een regen van rozen en goud wegdwarrelt.

Symboliek: Als je deze engelenkaart getrokken hebt, dan wijst dat erop dat je beloond zult worden voor alles wat je de afgelopen tijd hebt gedaan.

Je hebt de laatste tijd veel gegeven. De tijd is nu aangebroken waarin je iets terug ontvangt.

Hoe je beloning eruit zal zien, is niet duidelijk. Beloningen komen vaak in onverwachte vorm en dat is nu niet anders. Het is het weten dat je niet alleen bent.

Laat dit weten diep bij je binnen komen en laat het je geloof in jezelf nog meer verdiepen.

Dit is ook een boodschap voor je om jezelf eens te verwennen. Je hebt zoveel energie verbruikt, dat je nu behoefte hebt aan een opknapbeurt. Bijvoorbeeld door iets liefs aan jezelf te geven. Verwen jezelf. Jezelf af en toe belonen zorgt ervoor dat je kunt doorgaan.

Vergeet bovendien niet deze wijze les die ook in deze kaart verborgen zit: hoe beter je kunt ontvangen, hoe meer je anderen hebt te geven.

MEDITATIE: Als we van de Schepper geschenken in overvloed hebben ontvangen, moeten we ook leren om te geven. Het perfecte voorbeeld van schenken is die van Jezus die zijn leven gaf om alle mensen te redden.


Klik hier om nog een Stemmen der Engelen-kaart te trekken.


Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.