Stemmen der EngelenSpelen

OUDE NAAM: NEGRANIEL, Engel van fantasie.

Op deze kaart zien we een engel die een fabeldier berijdt: het gevleugelde paard Pegasus. In zijn handen lijkt de engel een toverstaf te hebben. Op de achtergrond danst een schaak-koning, op de voorgrond kantelt een dobbelsteen.

Symboliek: Het schaakstuk en de dobbelsteen op deze kaart doen denken aan het middeleeuwse spel 'Chaturanga': dit was een variant op schaken dat werd gespeeld door het gooien van dobbelstenen. Dit spel werd in de Middeleeuwen gespeeld door de kathedraalbouwers.

De kathedralenbouwers gebruikten al hun kennis en creativiteit om grootse scheppingen te verrichten.

Deze engelenkaart nodigt je dan ook uit om, net als vroeger de kathedralenbouwers, al je kwaliteiten en creativiteit in te zetten in je leven om tot grootse hoogten te stijgen.

Deze kaart wijst je er ook op dat het voor jou geen kwaad kan om meer plezier te maken in het leven. Je hebt misschien de neiging om calvinistisch en plichtsgetrouw te doen wat er gedaan moet worden. Deze engelenkaart nodigt je uit om meer plezier te maken. De boog kan niet altijd gespannen staan.

MEDITATIE: Alles wat je doet in het leven is in essentie terug te brengen tot twee dingen: leren en plezier maken. Gebruik de combinatie van deze twee in je zoektocht naar spirituele groei.


Klik hier om nog een Stemmen der Engelen-kaart te trekken.


Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.