Home EngelenorakelsGodinnenorakels Elfenorakels Tarotweb.nl Astro-wereld.nl Webshop


Stemmen der Engelen - Verdriet

OUDE NAAM: AMALIEL, Engel van de zin.

Op deze kaart zien we een engel die zich verbergt achter een karmozijnrood gordijn. De engel rust op een bed van wolken met paarse tinten en leunt met een droevig gezicht op gekruisde handen. Naast de engel liggen twee rode rozen.

Symboliek: Als je deze kaart hebt getrokken dan duidt dat erop dat je in een periode zit waarin je emotioneler bent dan je van jezelf gewend bent. Het kan ook zijn dat deze kaart duidt op de emoties van degene over wie je iets duidelijk wilt krijgen.

Hoe dan ook is deze engelenkaart een uitnodiging aan jou om meer aandacht te hebben voor je gevoelens en emoties. Ben je verdrietig? Voel je verdriet. Ben je blij? Voel je blij. Het is veilig voor jou om je ware gevoelens voor jezelf te erkennen.

Je kunt je gevoelens vertrouwen. Je gevoelens zijn de stem van de engelen die spreekt door jou. Je hebt recht op je eigen gevoelens, ook als anderen die niet delen.

Meditatie kan je helpen om oplossingen te vinden voor datgene wat je emotioneel uit je evenwicht brengt.

MEDITATIE: De eerste normale reactie op ellende is het uiten van verdriet. Jezelf daar teveel door laten meeslepen kan leiden tot wanhoop of boosheid.