Home EngelenorakelsGodinnenorakels Elfenorakels Tarotweb.nl Astro-wereld.nl Webshop


Stemmen der Engelen - Vertrouwen

OUDE NAAM: MEHAMNIEL , Vertrouw op God.

Twee engelen staan oog in oog ​​in de wolken in de lucht. De rechterhand van de ene engel heeft de hand vast van de andere engel.

Symboliek: Deze kaart laat je weten dat je op je innerlijke wijsheid kunt vertrouwen.

Soms maak je je zorgen of je in staat bent om de juiste beslissingen te nemen. Niet alle keuzes die je maakt in je leven blijken achteraf even wijs te zijn. Wanneer je daar goed over hebt nagedacht, heb je daar veel van geleerd.

Deze engelenkaart nodigt je uit om te vertrouwen op jezelf en op zoek te gaan naar het gevoel van vrede dat in jou huist.

Op het juiste pad blijven en de juiste beslissingen nemen betekent soms dat je de keuze maakt die het moeilijkste lijkt. De engelen vragen je om vertrouwen te hebben in hun liefde, steun en bescherming die je misschien niet altijd voelt, maar die er altijd is.

Regelmatig mediteren kan je helpen om in contact te blijven met je goddelijke leiding. Vertrouw alle zuivere en liefdevolle stemmen die je hoort.

MEDITATIE: Als je bang bent dat je het vertrouwen verliest, vertrouw dan op jezelf, vertrouw op anderen en vertrouw op de liefdevolle krachten van het universum.