Een Schare Engelen

Barakiel: de Engel van de Schorpioen en Vissen.

Schorpioen: nemen van risico's en gebruiken van kansen en ontwikkeling.

Vissen: gevoelige kwesties, verbeeldingskracht en zorgzaamheid.

Barakiel heerst over twee sterrenbeelden. Als u deze kaart hebt gekozen, zult u weten of u zijn hulp nodig heeft voor een of twee sterrenbeelden. Barakiel helpt de Schorpioen bij het afwegen van risico's in het prive-leven en op het werk; zoals het evalueren van opwindende nieuwe avonturen of mensen, plus financiering, planning en voltooiing van nieuwe projecten.

Barakiel adviseert u niet te veel risico te nemen en, hoewel u barst van de hartstocht, eerst goed na te denken voordat u iets doet. De kansen die u krijgt betreffende zelfontwikkeling voeren u naar het psychische en spirituele pad. Kies amethist voor psychische ontwikkeling en koraal voor bescherming.

Bij Vissen duidt Barakiel erop dat u een gevoelig, zorgzaam iemand bent, die artistiek, creatief en fantasievol is. Omdat u zoveel begrijp, inclusief uw eigen potentieel en beperkingen, zullen er zich in de toekomst (spirituele) mogelijkheden voordoen. Maar u kunt heen en weer geslingerd worden tussen extremen.

Het ene moment bent u sterk, het andere moment zwak. Barakiel helpt u met die tweestrijd en adviseert granaat om u geaard te houden. Hij vertelt u niet fanatiek te worden als u zich sterk voelt en niet bang te zijn voor verplichtingen als u zich zwak voelt. Kies obsidiaan om uw potentieel waar te maken en fluoriet voor inzicht, want de toekomst is van u.

Het Sterrenvuur van Pistis Sophia
'Een Schare Engelen' bestaat uit vier arcana's van twaalf kaarten. Deze kaart komt uit de tweede arcana: Het Sterrenvuur van Pistis Sophia.

Het tweede arcanum brengt de sterke en zwakke punten die wij hebben in kaart. Zij vormen de blauwdruk van de mens. Pistis Sophia begrijpt uw zwakheden en schenkt liefde, om obstakels in het leven te overwinnen. Haar 11 Engelen van de dierenriem vormen de sleutels tot een persoonlijkheid. De kaarten die u uit dit arcanum trekt, duiden op de karaktereigenschappen die u met de hulp van de engelen kunt aanpakken om meer zelfvoldoening te vinden.


Klik hier om nog een Schare der Engelen-kaart te trekken.


Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.