Een Schare Engelen

Phuel: Heer der wateren en de krachten van de Maan (getijden), Neptunus en het Zeegroene Licht.

De kaart van emotionele rust, stabiliteit en evenwicht.

Phuel herinnert ons eraan dat water vele stemmingen en geheimen heeft. Denk aan de macht van de maan over de oceanen en getijden en de kracht van een grote waterval in vergelijking met het stille water van een bergmeertje. Onze emoties zijn als de wateren op aarde, soms turbulent, soms harmonieus.

Voor sommigen zijn emoties als een rit in een achtbaan, met hoogte en dieptepunten, terwijl bij anderen emoties alleen maar kabbelen.

Gebruik de koele, blauwgroene, helende energie van water om uitwendige negativiteit van uw lichaam te spoelen. Wens het weg tijdens het douchen, baden of zwemmen. Phuel helpt u ook de kracht van water te gebruiken om uw emoties, of die van anderen, in evenwicht te brengen. Richt u voornamelijk op het zonnevlechtchakra, de zetel van de emoties.

Gebruik kalmeren Malachiet of Aquamarijn, de steen van de emoties (ook wel 'water van de zee' genoemd en een talisman voor zeereizen).

Roep Phuel aan en visualiseer een heldere, zeeblauwe lichtstraal die door de energiemeridiaan van uw kruin naar uw wortelchakra stroomt. Vraag of het licht pijn of trauma's wil wegspoelen. Voel de zuiverende koelte als het licht door u heen stroomt, de donkere energie bevrijdt en in een draaikolk aan de onderkant van uw lichaam laat wegstromen om voor eeuwig te worden geneutraliseerd door Moeder Aarde.

De Regenboog van Melchisadec
'Een Schare Engelen' bestaat uit vier arcana's van twaalf kaarten. Deze kaart komt uit de eerste arcana: De Regenboog van Melchisadec.

Dit eerste en belangrijkste arcanum verbeeldt de belangrijkste Engelen, die invloed uitoefenen op uw dagelijkse situatie. De twaalf kaarten uit dit arcanum zijn de Planetaire Engelen van Melchisadec, de drie Engelen van de Elementen (aarde, lucht, water en vuur) en Metatron / Shekinah, bewakers van de levensboom, symbool voor goddelijke connectie en universele harmonie.


Klik hier om nog een Schare der Engelen-kaart te trekken.


Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.