Home EngelenorakelsGodinnenorakels Elfenorakels Tarotweb.nl Astro-wereld.nl Webshop

Een Schare Engelen - Rafael

Rafael: Heerser over zondag, de Zon en het Goudgele Licht.

De kaart van heelheid, energie, wetenschap en kennis.

Rafael, de beschermengel van de helers, kreeg van de Schepper de verantwoordelijkheid om van de aarde een leefbare plaats te maken en de mensheid van alle aandoeningen te genezen. Als bewaarder van de heilige kennis, ofwel wetenschap der heling, stelt hij ons in staat om ons volledig bewust te worden van onze eigen wonderbaarlijke vermogens tot herstel.

Dit is een krachtige kaart die helpt om te helen. De kaart duidt erop dat u een vaardigheid hebt die u moet ontwikkelen. Maar misschien moet u eerst uzelf helen. Alle stress in het leven put uw energie uit, en we moeten deze energie voortdurend in evenwicht brengen om gezond te blijven. De levenskracht of energie uit de universele bron is het geschenk van de ziel en bevat liefde en licht, plus alle kleuren van de regenboog.

De energie komt voort uit aarde, lucht, water en vuur en wordt onttrokken aan het Vijfde Element: ether. Vraag Rafael hoe u kunt leren de kracht in goede banen te leiden om uw immuunsysteem te vergroten en daarmee ook het vermogen van het lichaam om zichzelf te helen. Verzegel de kracht m et het gouden licht van Rafael.

Diamant of doorzichtige Kwarts helpen bij helingen. Als u anderen wilt helen, moet u eerst streven naar evenwicht en heel-zijn in uzelf, want in een mystiek proces zorgt heling voor een samengaan van het Hogere Zelf van uzelf en de ander, zodat liefde en licht tussen de twee kunnen stromen.

De Regenboog van Melchisadec
'Een Schare Engelen' bestaat uit vier arcana's van twaalf kaarten. Deze kaart komt uit de eerste arcana: De Regenboog van Melchisadec.

Dit eerste en brelangrijkste arcanum verbeeldt de belangrijkste Engelen, die invloed uitoefenen op uw dagelijkse situatie. De twaalf kaarten uit dit arcanum zijn de Planetaire Engelen van Melchisadec, de drie Engelen van de Elementen (aarde, lucht, water en vuur) en Metatron / Shekinah, bewakers van de levensboom, symbool voor goddelijke connectie en universele harmonie.