Home EngelenorakelsGodinnenorakels Elfenorakels Tarotweb.nl Astro-wereld.nl Webshop


Nieuwe orakeldecks van Doreen Virtue

Dorene Virtue ken je ongetwijfeld van haar bekende orakeldecks Boodschap van de Engelen of het Godinnen orakel. Dit jaar verschenen kort achter elkaar twee nieuwe orakeldecks: 'Engelendromen' en 'Maria, Koningin van Engelen'. Op deze pagina lees je er meer over.

Engelendromen
Elke nacht wanneer je slaapt, word je geleid door je engelen, je onbewuste gedachten en het universum. In je slaap krijg je antwoorden op je vragen en ontvang je tekens die je waarschuwen. Je kunt de leiding van je eigen leven nemen en een diep helen ervaren, wanneer je de boodschappen begrijpt die je in je dromen ontvangt, en er naar handelt.

Die gedachte ligt achter het orakeldeck 'Engelendromen' dat Doreen Virtue samen met haar schoondochter Melissa Virtue ontwierp.

'Engelendromen' bestaat uit een set van 55 verschillende kaarten met verschillende droomsymbolen. De bijgevoegde handleiding verklaart hoe de 'droomreadings' je leiden naar het antwoord op je diepste vragen en problemen, en je opheldering geven over je onbewuste gedachten. Op deze manier kun je de kracht van je droom aanwenden om de kant op te gaan die je graag wilt.

Maria, koningin van Engelen
Engelen staan ook centraal in de kaartenset 'Maria, koningin van Engelen' die in juli 2013 verscheen.

Met de 44 kaarten in dit deck kun je op een mooie, betrouwbare en respectvolle manier in contact komen met de liefdevolle wijsheid van Moeder Maria.

Moeder Maria is geliefd vanwege haar mededogen, zorgen, bescherming en zuiverheid. Ze houdt heel veel van iedereen en geeft teder moederlijk advies voor elk deel van je leven.

In de handleiding bij dit kaartendeck vind je stap voor stap instructies voor hoe je precieze en betrouwbare boodschappen kunt ontvangen.

Zowel de Engelendromen als 'Maria, Koningin van Engelen' zijn te koop in onze webwinkel. De kaartendecks kosten 20,35 euro per stuk. Je vindt 'Maria, Koningin van Engelen' hier. 'Engelendromen vind je hier.

Hieronder zie je als voorbeeld een paar kaarten uit het deck 'Maria, Koningin van Engelen'.