Het Isis Orakel - 22 - Vaagheid


Deze kaart staat symbool voor verantwoordelijkheidsgevoel, delen van talenten en het maken van bepalende keuzes.

U heeft een grootverantwoordelijkheidsgevoel voor de taken die u op zich neemt. U bent origineel, intuïtief, diplomatisch en gul en laat anderen altijd delen in wat u heeft en weet.

U bent doelgericht, praktisch aangelegd en iemand die met hard werken en denken altijd wel een oplossing weet te vinden.

Toch lijkt u niet echt altijd even gelukkig te zijn. Mede daardoor zult u een keuze gaan maken die heel bepalend zal zijn voor uw toekomst. U bouwt een nieuwe en bijna geniale levensvisie op en u zult nieuwe doelen al snel gaan bereiken.

Vooral de samenwerking met anderen zal heel succesvol zijn. Een periode ook waarin veel reizen voor de deur staan. Pas wel op dat u niet te onvoorzichtig gaat worden en te roekeloos!

Sleutelwoorden:
Verantwoordelijkheidsgevoel, originaliteit, genialiteit, intuitief, diplomatiek, gul, laat anderen delen in zijn talenten en bezit, doelgerichtheid, praktisch aangelegd, filantroop, hard werken om een oplossing te vinden, opbouwen van een nieuwe levensvisie, het bereiken van een gesteld doel, talrijke reizen, het maken van en alles bepalende beslissing, succes in het opzetten van nieuwe projecten en succesvolle samenwerking met anderen.


Klik hier om nog een kaart te trekken uit het Isis Orakel.


Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.