Home EngelenorakelsGodinnenorakels Elfenorakels Tarotweb.nl Astro-wereld.nl Webshop

Isis Orakel - 15 - Driehoek


Deze kaart staat symbool voor verleiding, passie, wilskracht en geestelijk inzicht.

U bent de komende periode passioneel en wilskrachtig bezig, waarin er sprake zal zijn van een grote seksuele en spirituele aantrekkingskracht en verleiding. Dit komt mede door een sterke magnetische persoonlijkheid. Daardoor zal er ook een sterke bescherming zijn tegen magische en geestelijke aanvallen.

Het is nu ook de juiste periode om te gaan studeren en het bestuderen van spirituele zaken, magie en magnetisme. Een eventuele langdurige ziekte, staat nu op het punt te genezen of sterk te verbeteren.

Een tijd van harmonie en groot geestelijk inzicht staat u te wachten waarin u het lot in eigen handen lijkt te nemen. Maar pas op dat u zich niet al te veel laat verleiden, houdt het hoofd er bij en bestudeer de zaken grondig, met uw geestelijke inzicht moet dat geen probleem zijn.

Sleutelwoorden:
Passie, wilskrachtig, seksuele aantrekkingskracht, magnetische persoonlijkheid, geestelijk inzicht, meester van zijn lot, studie, magnetisme, magie, verleiding, genezing van een langdurende ziekte, bescherming tegen magische aanvallen, harmonie en werken met alles wat met de materie te maken heeft.