Heksen Orakel - KarikatuurKarikatuur - Eigen koers

Punthoed. Wrat. Akelige lach. Vliegen op een bezem... Het beeld dat eeuwenlang van heksen is geschapen is een karikatuur die nog altijd veel gebruikt wordt. Die karikatuur werd in voorgaande eeuwen gebruikt om heksen in diskrediet te brengen.

Ondanks het tweedimensionale beeld, de vervolging en de verkettering hebben heksen zich er nooit wat van aangetrokken wat andere mensen van ze dachten of zeiden. Heksen voeren hun eigen koers. En dat doen ze nog steeds.

Wanneer je je laat beïnvloeden door wat andere mensen van je denken, of wat jij denkt dat ze zouden kunnen denken over jou en de keuzes die je maakt, verlies je jezelf. Als je je conformeert aan wat er door anderen van je verwacht wordt, raak je jezelf uit het oog. Je gedraagt je dan zoals anderen willen dat je je gedraagt en toont niet meer wie je werkelijk bent.

Deze kaart roept je op om eigen koers te varen en vast te houden aan je drijfveren, je innerlijke kracht en het vuur van je idealen.

Je kunt daarbij voor ogen houden dat je in essentie geen enkele invloed hebt op de manier waarop andere mensen tegen je aan kijken. Veel mensen hebben de neiging om van anderen een karikatuur te maken, net zoals dat in het verleden is gebeurd met heksen. Je moet je daar niet door van de wijs laten brengen.

Welke keuzes goed voor jou zijn, weet jij zelf het beste. Trek je niets aan van de (negatieve) dingen die anderen over je denken of achter je rug om over je zeggen. Wat ze denken, zegt alles over hen en niets over jezelf.

Vanzelfsprekend draagt deze kaart ook de boodschap in zich mee om anderen te zien zoals ze werkelijk zijn. Ieder mens is een bonte mix van verschillende goede en slechte eigenschappen en vrijwel iedereen probeert het beste van zijn leven te maken. Bekijk anderen zoals je wilt dat ze naar jou kijken: met liefde.Klik hier om nog een kaart te trekken uit het Heksen Orakel.


Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.