Heksen Orakel - DertienDertien - Geluk

In onze moderne samenleving geldt dertien als een ongeluksgetal. Maar binnen de hekserij is dertien een heilig cijfer dat juist een positieve betekenis heeft.

Dit heeft alles te maken met de maancyclus en de vrouwelijke cyclus. Er zijn in een jaar dertien manen en de vrouwelijke menstruatiecyclus komt in de meeste gevallen ook uit op dertien per jaar.

Deze kaart is voor jou een signaal dat je het de komende tijd geluk op je pad zult vinden. Je hebt misschien een zware tijd achter de rug waarin er veel van je gevraagd werd. Deze kaart zegt je dat het tij aan het keren is.

Je hebt afgelopen tijd veel gegeven en de komende tijd mag je veel ontvangen. De beloning voor het harde werk dat je gedaan hebt komt op een onverwachte manier.

Cadeautjes hebben vaker een heel andere vorm (en betekenis) dan je zelf verwacht. Stel je dus open voor de giften die de god en de godin op je pad leggen en aanvaard die cadeaus in dankbaarheid, ook al krijg je iets anders dan je eigenlijk had verwacht.

Een wijze les daarbij is dit: hoe beter je in staat bent om te ontvangen, hoe beter je in staat bent om anderen én jezelf te geven wat nodig is.Klik hier om nog een kaart te trekken uit het Heksen Orakel.


Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.