Heksen Orakel - BeltaineBeltaine - Seks

Hoewel het heksenfeest Beltaine niet per definitie een seksfeest is, heeft dit zomerfeest alles te maken met seksualiteit, intimiteit en verbinding.

Beltaine wordt gevierd in de nacht van 30 april op 1 mei, halverwege de lente. Tijdens Beltaine vieren de God en de Godin ieder jaar hun heilig huwelijk. Het is de tijd van seksualiteit, vruchtbaarheid en bevruchting. Jongeren ontmoetten tijdens het onstuimige Beltainefeest traditioneel hun mogelijke levenspartnen. Gehuwde stellen mochten hun beloften van trouw voor deze nacht vergeten.

Beltaine is ook een ideale dag waarbij voor handfasting: een huwelijksceremonie volgens oude heksentraditie. De handen van beide liefdespartners worden met linten samengebonden, waarna het stel over een bezem springt.

Als je deze kaart getrokken hebt, dan wijst dat op (seksuele) verbinding. Seks is de hoogste mate van intimiteit die je kunt bereiken, wanneer je je naar elkaar openstelt. Deze kaart nodigt jou uit om je seksualiteit volledig te beleven.

Open jezelf naar de ander, zodat hij of zij je dicht bij je kan komen en jou in staat te stellen om je te laten vullen met de energie van die ander. En omgekeerd.

Let op: we hebben het hier over seksualiteit met lichaam en geest. Wanneer seks voor jou geen geestelijk component in zich meedraagt, ben je niet in staat je werkelijk open te stellen naar een ander.

Deze kaart kan in dat geval een uitnodiging zijn om in jezelf te onderzoeken waar je remmingen liggen en welke angsten je weerhouden.Klik hier om nog een kaart te trekken uit het Heksen Orakel.


Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.