Heksen Orakel - OstaraOstara - Zaaien

Veel van de symbolen van het lentefeest Ostara uit de hekserij, zien we vandaag de dag nog terug met Pasen. De paashaas, eieren, versierde takken: ze stammen van oorsprong uit de hekserij.

Ostara, genoemd naar de Germaanse godin Eostre, is een van de acht jaarfeesten binnen de hekserij. Tijdens Ostara wordt het hoogtepunt van de Lente gevierd. De dag en de nacht zijn tijdens deze lente-equinox even lang.

Ostara staat symbool voor vruchtbaarheid. De winter is eindelijk voorbij en de lente is gearriveerd.

Deze kaart laat je zien dat ook voor jou nu een vruchtbare periode is aangebroken. Dit is de tijd om te zaaien, een nieuw project te beginnen of om eindelijk iets uit te voeren dat je al lang van plan was.

Je hebt misschien het idee dat het juiste moment nog niet is aangebroken, maar onthoud dat het moment van zaaien niet automatisch betekent dat je meteen kunt oogsten. Laat de boel eerst maar eens ontkiemen en tot volle wasdom komen.

Bedenk daarbij goed: wat je aandacht geeft groeit. Met zaaien alleen ben je er niet. Als je succes wilt boeken, zul je er ook energie in moeten steken.Klik hier om nog een kaart te trekken uit het Heksen Orakel.


Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.