Goden Orakel - Eiken Koning

Spirituele groei
Net zoals de Hulst Koning, regeert de Eiken Koning over de helft van het jaar. De Hulst Koning regeert over de herfst en de winter. De Eiken Koning regeert over de lente en de zomer. Het onstuimige weer in de lente en de herfst wordt veroorzaakt doordat deze twee koningen uit het Paganisme ieder jaar weer met elkaar strijden om de heerschappij.

De Eiken Koning symboliseert spirituele groei. Vanuit een gewortelde basis, met beide voeten stevig op de grond maak je een periode door van spirituele ontwikkeling. En net zoals de lente niet alleen mooi is, maar ook onstuimig; zo is ook een periode van spirituele groei niet altijd even gemakkelijk.

Je kunt misschien ten prooi vallen aan gevoelens van verwarring of twijfel. Deze angsten kunnen je spirituele ontplooiing ondermijnen. Deze kaart spoort je aan om je angsten lost te laten en je te richten op het ontkiemen van je spirituele kwaliteiten.

Je kunt vertrouwen op je eigen spirituele kracht. Het is die kracht die jou op dit punt in je leven gebracht heeft. Je kunt die kracht verder ontwikkelen door regelmatig te mediteren of in je eentje een lange wandeling te maken. Dat helpt je om je hoofd leeg te maken en te kiezen voor het licht.


Klik hier om nog een Godinnen-kaart te trekken.

Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.