Goden Orakel - Priatus

Lust
De Romeinse god Priatus staat symbool voor passie, lust en seksuele energie. Als je deze kaart getrokken hebt, kun je dat zien als een aansporing om je eigen seksuele energie nieuw leven in te blazen. Dat kan met een partner, maar ook met jezelf.

Lust is een prachtige en krachtige manier om je accu op te laden en jezelf te voorzien van energie en aantrekkingskracht. Je hebt in je huidige relatie misschien het gevoel dat de passie een beetje ingedut is.

Door actief de passie nieuw leven in te blazen, geef je vanzelf een nieuwe dimensie aan je liefdesleven. Een actief seksleven kan je helpen om positiever in het leven te staan. Bovendien ben je aantrekkelijker wanneer je seksueel actiever bent. Dit geldt zowel voor mensen met een relatie als voor singles.

In brede zin staat deze kaart ook voor 'lust voor life': zin in het leven. Het (her-)ontdekken van je eigen seksualiteit geeft je zin. Niet alleen in seks, maar in alles wat het leven zo mooi maakt. Geniet ervan!


Klik hier om nog een Godinnen-kaart te trekken.

Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.