Goden Orakel - Shu

Rust
Shu is een belangrijke Egyptische god wiens naam 'leegheid' betekent. Shu wordt geassocieerd met lucht en licht en staat symbool voor rust.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, dan kun je daarin een aansporing zien van de goden om zo snel mogelijk rust te nemen. Shu wil dat je vrede hebt, en tijd en ontspanning. Lucht en licht. Deze kaart is een aanwijzing dat je tijd nodig hebt om je batterijen op te laden.

Rust nemen geeft je nieuwe inzichten en zal ertoe leiden dat je de antwoorden vindt waar je naar op zoek bent. Het zal er ook toe leiden dat je beter kunt zien welke kant je op moet gaan in je leven. Door de hectiek van je huidige leven zie je die nu niet. Als je rust neemt, daalt het stof omlaag en zie je wat je nu niet kunt zien.

Geef de behoefte om meer rust te nemen in de handen van de goden, en zij zullen ervoor zorgen dat je krijgt wat je nodig hebt. Je kunt erop vertrouwen dat het universum weet wat jij op dit moment nodig hebt om verder te kunnen komen.

Je hebt misschien het idee dat je stilstaat, wanneer je een pas op de plaats maakt en rust neemt. Maar dat is slechts schijn. Iedereen heeft rust nodig. Wanneer jij jezelf met nieuwe energie hebt opgeladen, kun je sneller dan je denkt je doelen bereiken.


Klik hier om nog een Godinnen-kaart te trekken.

Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.