Nieuwe Lenormandkaarten
De Slang

Op deze afbeelding zie je de slang uit de Tuin van Eden. Het is de slang die Eva verleidde om een appel uit de boom der kennis te eten.

Dit is een kaart waar maar weinig positiefs over te zeggen is. Verraad, sluwheid en bedrog zijn de steekwoorden die bij de Slang horen.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, kun je dat zien als een waarschuwing om ten aanzien van een bepaalde kwestie die op dit moment belangrijk is in je leven behoedzaam en voorzichtig te zijn.

De kaart kan je er ook op wijzen dat jijzelf in een bepaalde kwestie niet altijd even zuiver te werk gaat. In die zin kun je deze kaart zien als een uitnodiging om eens naar je eigen duistere kanten te kijken en te onderzoeken of jij werkelijk degene bent die jij wilt zijn.Klik hier om nog een kaart te trekken uit het Nieuwe Lenormand-orakel.Klik hier om nog een kaart te trekken uit het Nieuwe Lenormand-orakel.

Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.