Boodschappen van de EngelenAartsengel Uriel

Je emoties zijn aan het genezen, waardoor je in staat zult zijn jezelf open te stellen voor grotere liefde. Ik zal je helpen om boosheid en wrok uit je hart weg te nemen en je leren te vergeven.

Boosheid, wrok, haat, woede, we hebben er allemaal wel eens last van. Toch kunnen sommige mensen blijkbaar sneller iemand vergeven dan anderen. Er zijn zelfs mensen die de moordenaars van hun geliefde zomaar kunnen vergeven. Anderen kunnen niet eens vergeven als iemand een leugentje om bestwil heeft gedaan.

Toch heeft degene die wel kan vergeven, het stukken makkelijker. Wrok en haat maken ons geestelijk en lichamelijk ziek en vormen een blokkade voor liefde en geluk. Aartsengel Uriel zal je helpen om alle wrok, haat en boosheid weg te nemen en je helpen te vergeven. Je zult zien dat je er veel rustiger door wordt en dat de zon weer veel meer gaat schijnen.

Wrok en haat zal plaats gaan maken voor liefde. Jij kunt het.


Klik hier om nog een Boodschap van de Engelen-kaart te trekken.


Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.