Angel Blessings

Creatieve kracht
Jofiël leert hoe het bewustzijn het innerlijk Licht kan ontwaren. Goddelijke ideeen manifesteren zich in het hart van de Eeuwige waar 'allesomvattend' elektronisch licht in grote golven wordt uitgezonden.

Jofiël heeft de coordinatie over een team van engelen die door elk beeld heen een fysieke manifestatie kunnen zien. Gedurende dit proces ontvangt Paschar het beeld en geeft het door aan Jamaerah die details en vorm toevoegt, terwijl de essentie verdicht.

Vervolgens wordt het gekust door de schoonheid van Iofiel. Galgaliel zorgt voor de lading vibratie en magnetische energie die het idee in een wervelwind van liefde omhult, en spint het web van wat uiteindelijk de fysieke manifestatie zal worden.

Vervolgens voegt Micah emotionele diepgang toe en geeft het plan de kracht om naar zijn juiste plek te gaan. Aan onze kant verenigt Sjechina ons met de aanwezigheid van de Eeuwige. Jofiël helpt ons om het beeld te ontvangen en Ongkanon assisteert met duidelijke informatie.

Met zo'n overvloed aan creatieve kracht is het onnodig om te lijden. God wil dat wij delen in het scheppingsproces, en in de vreugde van het vormgeven van energie. In de wind kunnen wij de kiemen voor ideeen vangen, vervolgens voeden, activeren en naar buiten brengen.

Het Engelse woord voor 'wens' is desire. De-sire betekent 'van de Vader' en geeft daarmee de betekenis van het begrip manifestatie weer. Uw gevoelens verbinden u met de Eeuwige, opdat de gedachte tot vorm wordt opgewekt en in een fysieke materie omgezet.

Een verlangen naar dingen die u helpen ontwaken, is goed: een sterk verlangen om vrij te zijn, liefde willen geven en ontvangen, het juiste werk willen vinden, u met schoonheid willen omringen, voluit willen leven, gezond en seksueel actief willen zijn, dit alles is goed.Intentie en gevoelens zijn de sleutels. Mochten materiele wensen overheersen, zoek dan naar het waarom daarvan en maak u ervan los. Verspil geen tijd aan triviale zaken zonder waarde. Concentreer u in plaats daarvan op heilzame inspanningen die de moeite waard zijn.

Maak van uzelf een helder en open medium: roep dan de aartsengel Jofiel aan om voor u het volmaakte beeld van uw verlangen in te vullen. Gebruik al uw geestdrift om uw zielenbeeld in vorm om te zetten.

Het zal pas als een geheel voelen als het van God komt. Het zal u verlichten en u zonder twijfel of onzekerheid achterlaten. Aanvaard het beeld met dankbaarheid en handel er vervolgens naar. De engelen zullen u bijstaan!


Klik hier om nog een Angel Blessings-kaart te trekken.


Over deze site

Orakelkaarten.nl is in 2009 opgezet. De site is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende spirituele website.

We werken samen met verschillende gerenommeerde astrologen, mediums en spirituele organisaties en bedrijven om daarmee de kwaliteit van de site te verbeteren.

Over de makers

Deze site is ontwikkeld door internetbedrijf De Schrijverij, die meerdere spirituele websites beheert.

Daarvan is Tarotweb.nl waarschijnlijk de bekendste website.

De Schrijverij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09159403.